Samarbetspartners

Vi arbetar med andra företag som verkar för en bättre hälsa. Nedan listas, i alfabetisk ordning, de samarbetspartners som Näringsmedicinska Kliniken har valt att samarbeta med.

Hudvis

Hudvis står för kvalitet, hållbarhet och engagemang!

På Hudvis är vi experter på hud. Vi har hög kompetens, lång erfarenhet och i samarbete med hudläkare och näringsterapeut kan vi erbjuda dig de mest innovativa och säkra behandlingarna med hållbara och långsiktiga resultat. Vi erbjuder även hudkonsultationer online.

Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd varför vi även ser våra behandlingar ur ett näringsmedicinskt perspektiv. Vi ser till orsak snarare än symptom och alla behandlingar och tjänster är unikt sammansatta efter just dina önskemål och behov. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård ger dig de bästa förutsättningarna till ett fulländat resultat.

Vi erbjuder även massage, yoga (även online) akupunktur, föreläsningar och events för att skapa ett mervärde för just dig.

Hudvis finns i Linköping.

www.hudvis.se
hudvis

 

Ladenberg Nutrition

Ladenberg Nutrition arbetar med föreläsningar, författarskap och konsulting inom neuroledarskap, stressmanagement och livsstilsförändring för företag och organisationer samt för privatpersoner.

Vi vill väcka gnistan till att inleda en friskare livsstil för dig som ledare, anställd eller för dig som privatperson. För oss är hälsa balans. Balans mellan både återhämtning och jobb, tankar och känslor samt rörelse, kost, glädje och njutning. Vad är hälsa för dig?

Ladenberg Nutrition finns i Linköping.

www.ladenberg.se
Ladenberg Nutrition