Samarbetspartners

Vi arbetar med andra företag som verkar för en bättre hälsa. Nedan listas, i alfabetisk ordning, de samarbetspartners som Näringsmedicinska Kliniken har valt att samarbeta med.

Vill ni samarbeta med oss? Kontakta oss per telefon!

Hälsokraft i Helsingborg

Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal hälsokostbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns någon starkare kraft än den hos den egna entreprenören, eldsjälen och handlaren som är dedikerad att erbjuda sina kunder kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa dem till en bättre hälsa. Varje dag arbetar vi för att du som kund ska känna att vi är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna.

”En riktig hälsokostbutik med hjärtat på rätt ställe”

Hälsokraft finns på Kullagatan i Helsingborg.

www.halsokraft.se
Hälsokraft

 

Källmarkskliniken

Källmarkskliniken är Sveriges enda renodlade specialistklinik för torra ögon. 10-20 % av Sveriges befolkning har besvär med torra ögon men det finns hjälp att få! Källmarkskliniken utför grundliga undersökningar och individuellt anpassade behandlingar.

Klinikerna finns i Kista och Malmö.

www.kallmarkskliniken.se
Källmarkskliniken

 

Ladenberg Nutrition

Ladenberg Nutrition arbetar med föreläsningar, författarskap och konsulting inom neuroledarskap, stressmanagement och livsstilsförändring för företag och organisationer samt för privatpersoner.

Vi vill väcka gnistan till att inleda en friskare livsstil för dig som ledare, anställd eller för dig som privatperson. För oss är hälsa balans. Balans mellan både återhämtning och jobb, tankar och känslor samt rörelse, kost, glädje och njutning. Vad är hälsa för dig?

Ladenberg Nutrition finns i Linköping.

www.ladenberg.se
Ladenberg Nutrition