Varumärken

Vi arbetar med välrenommerade varumärken, som verkar för en bättre hälsa, för högkvalitativa näringstillskott. Nedan listas de varumärken som Näringsmedicinska Kliniken främst arbetar med.

Varumärken, Alpha Plus

Alpha Plus utvecklar och distribuerar högkvalitativa kosttillskott via bland annat terapeuter.Tillsammans med framstående samarbetsparters förser dom marknaden med produkter av premiumkvalitet. Forskning och utveckling av nya produkter är en integrerad del av verksamheten. Alpha Plus arbetar även för att sprida kunskap som inspirerar till en friskare livsstil och bättre hälsa.

Alpha Plus samarbetar med 25 tillverkare och leverantörer av näringstillskott. Deras största leverantör av produkter är Metagenics Europe i Belgien, den europeiska grenen av Metagenics Inc., USA. Alpha Plus är Metagenics Europe:s distributör i Sverige. Alpha Plus utgår från funktionsmedicinska principer när dom väljer produkter och kunskap för att optimera hälsa och förebygga sjukdomar. Alpha Plus samarbetar även med NutriTech, gällande högklassiga hårmineralanalyser, som sedan 1990 är representant i Skandinavien för Trace Elements, Inc., Dallas, USA.

Varumärken

Varumärken, Egenvårdspoolen

Egenvårdspoolen AB startade 2007 och är en leverantör av funktionsinriktade näringstillskott för terapeutiskt bruk.

Egenvårdspoolen marknadsför ett antal olika märken:
• Synergos Nutrition
• EVP Nutrition
• Multi Nutrient
• Derivata Medicus, Reviva Bio m.m.

Målsättningen är att tillhandahålla preparat som så långt det är möjligt är av organisk natur, icke-genmodifierat, inte innehåller onödiga tillsatser samt uppfyller kliniska kriterier.

Egenvårdspoolen erbjuder ett brett koncept av terapeutiskt inriktade produkter.
Det innefattar bl.a. vitaminer, mineraler, växtbaserade medel, örter, aminosyror, kombinationsmedel och fettsyror.

Egenvårdspoolen

Varumärken, Helhetshälsa

Helhetshälsa är ett grossistföretag med egen svensk tillverkning. Helhetshälsas kosttillskott är vegetabiliska och utan onödiga tillsatser. Helhetshälsas idé: Marknadens renaste kosttillskott.

Helhetshälsas kosttillskott är till för ALLA. De kan användas även av vegetarianer. Kapslarna är vegetabiliska och merparten av produkterna är registrerade hos Vegan Society. Alla råvaror väljs med omsorg. Så långt det är möjligt använder dom naturliga,
ekologiska ingredienser från växtriket.

helhetshälsa

Holistic

Holistic verkar för en friskare värld genom kunskap om orsakerna till sjukdomar och hur de långsiktigt kan undvikas eller elimineras samt hur du kan återställa balansen i din kropp. Holistic informerar om livsstilens och kostens betydelse för hälsa och välbefinnande så att du kan återställa balansen och själv ta kontrollen över din hälsa. Holistic vill också verka för att överbrygga klyftan mellan skolmedicin och alternativmedicin genom förståelse för det goda i båda systemen samt visa hur de kan samverka och komplettera varandra.

Ambitionen är att ha så rena produkter som möjligt. De kommer i form av pulver, flytande form, vegetabiliska kapslar och ibland, som ett alternativ, i tablettform. Holistic har ingen egen tillverkning, men specificerar allting ända ner på ingrediensnivå. Om en leverantör inte uppfylla de stränga kraven hittar dom någon annan och ibland får Holistic hjälpa leverantörerna att hitta just de ingredienser som dom vill ha eftersom Holistic aldrig kompromissar med dessa. Distribution sker bland annat till terapeuter, som är ryggraden för Holistic. Därför måste också produkterna uppfylla deras höga krav.

holistic

Revivabio

RevivaBio har en egen produktionsanläggning där de tillverkar kosttillskott, som lyder under Livsmedelslagen, till andra hälsoföretag. De råvaror som används är så långt det är möjligt framställda i GMP-certifierade fabriker. RevivaBios mål är att kunna garantera Dig så bra och säkra kosttillskott som möjligt. RevivaBio strävar särskilt efter att få fram bra produkter för mage och tarm.

revivabio

Thorne

Thorne Inc, Dover Canada, ägnar sig åt att förbättra hälsa och välbefinnande människor över hela världen genom att bland annat erbjuda innovativa, högkvalitativa och forskningsbaserade näringstillskott. Näringsprodukterna är certifierade för renhet och kvalitet av Australiens tuffa organisation TGA. Produkter innehåller inte genmodifierade råvaror eller ingredienser (GMO). Thornes åtagande är att tillhandahålla de renaste och mest effektiva kosttillskotten som finns i världen.

Varumärken

Örtspecialisten

Örtspecialisten är idag distributörer till flera av Sveriges mest kända varumärken gällande naturpreparat. Till produkterna används endast råvaror av högsta kvalitet där Örtspecialisten själva bestämmer produktinnehållet. Alla vitaminer, mineraler och aminosyror är av farmaceutisk standard och örtextrakterna är kvalitetstestade efter produktion. Hos oss kan du beställa näringskombinationer och/eller örtpreparat efter egen design.

örtspecialisten